Lite som jag drömmer om just nu

15 Sep 22:06
p1 Costume september 2010, p2 Filippa K lookbook F/W 2010, p3 Elle Interiör mars 2010

1. Fantastisk klänning från H&M. Gillar strukturen i tyget. Tyvärr kan man bara ana modellen på klänningen, men den ser så himla fin ut. Någon som sett den i butik eller en bild på hela klänningen?
2. Jodie Tweed Coat från Filippa K. Drömmer om en underbar och välskräddad höstkappa i ull eller tweed. Den här ligger väldigt bra till om modellen passar mig. Blusen och byxorna ser också himla fina ut.
3. Knopplist att sätta upp på väggen i sovrummet. Se så fint det kan bli. När jag satt på balkongen sista semesterveckan och bläddrade igenom gamla Elle Interiör-nummer fick jag syn på den här bilden. Jag måste få tag på en knopplist. Jag kanske målar den vit för att den ska smälta in i väggen, men jag har inte bestämt mig ännu. Måste liksom få tag en knopplist först. Det ska vara en sån där gammal handsnidad sak som är ganska vanlig i gamla gårdar ute på landet. Sen ska jag hänga upp mina fina väskor, klänningar och blusar på den.

Ursäkta den halvkassa bildkvalitén. Jag fotade direkt ur tidningarna.

facebook twitter bloglovin
6 kommentarer

6 kommentarer till “Lite som jag drömmer om just nu”

Skriv en kommentar